• Polski
  • English
Działanie gwarantowane profesjonalizmem

Żywienie w miejscu pracy

Oferta prowadzenia punktów gastronomicznych skierowana jest przede wszystkim do zakładów pracy i administratorów budynków, którzy chcą posiadać u siebie punkt gastronomiczny: restaurację, kantynę, stołówkę pracowniczą czy bufet. Usługa może być realizowana w niemal dowolnej lokalizacji, na przykład w biurowcach, obiektach przemysłowych i tym podobnych. Wieloletnie doświadczenie pozwala nam dostosować ofertę do lokalizacji i potrzeb klienta.

Usługa może opierać się na:

  • kompleksowym prowadzeniu punktu gastronomicznego w oparciu o istniejące zaplecze i wyposażenie
  • zaprojektowaniu zaplecza oraz zakupie odpowiedniego do potrzeb klienta wyposażenia
  • kompleksowym przygotowaniu i prowadzenie punktu sprzedaży
  • dostarczenie posiłków do obiektów nieposiadających własnego zaplecza

Menu serwowane w prowadzonych przez nas jest stale urozmaicane a w ofercie znajdują się zarówno dania mięsne jak i wegetariańskie. Zawsze jesteśmy otwarci na spostrzeżenia i sugestie płynące od naszych odbiorców.

Zapytaj o ofertę dla Twojej firmy