Żywienie w miejscu pracy
Oferta prowadzenia punktów gastronomicznych skierowana jest przede wszystkim do zakładów pracy i administratorów budynków, którzy chcą posiadać u siebie punkt gastronomiczny: restaurację, kantynę, stołówkę pracowniczą czy bufet. Usługa może być realizowana w niemal dowolnej lokalizacji, na przykład w biurowcach, obiektach przemysłowych i tym podobnych. Wieloletnie doświadczenie pozwala nam dostosować ofertę do lokalizacji i potrzeb klienta.
Usługa może opierać się na:
- kompleksowym prowadzeniu punktu gastronomicznego w oparciu o istniejące zaplecze i wyposażenie
- zaprojektowaniu zaplecza oraz zakupie odpowiedniego do potrzeb klienta wyposażenia
- kompleksowym przygotowaniu i prowadzenie punktu sprzedaży
- dostarczenie posiłków do obiektów nieposiadających własnego zaplecza
Menu serwowane w prowadzonych przez nas jest stale urozmaicane a w ofercie znajdują się zarówno dania mięsne jak i wegetariańskie. Zawsze jesteśmy otwarci na spostrzeżenia i sugestie płynące od naszych odbiorców.